Lidt om mig

KUN SIKKER SEX og dette er IKKE til forhandling

Renlighed og hygiejne er noget jeg går meget op i og forventer selvfølgelig det samme fra dig og har du brug for et bad inden vi starter er dette selvfølgelig muligt.

 

Jeg er en Dansk, Uimodståelig, Nymfomanisk MILF som du sent vil glemme… da du vil kunne mærke min store og ægte sex lyst når vi sammen folder os ud på lagnet eller når jeg udøver mine Dominerende lyster på dig.

Seksuelt nyder jeg de fleste sansepirrende/uartige lege og jeg vil for alt i verden ikke undvære de fantastiske frække oplevelser både i det blide og i det sorte univers samt en kombination af begge dele og alt derimellem.

Jeg er 160 høj med dejlige små kvindelige former, langt sort hår som indrammer mit altid smilende og kønne ansigt, kæmpe store spansk indbydende meloner som er en str. I, 100% glatbarberet og lysten mis samt en skøn vrikkende bagdel.

Få udlevet stort set alle dine fantasier i live samt online seancer med mig som Engle Blide Tasja Tess med dejlige erotiske og intime sengekants lege, pirringsbondage, rollespil mm. Eller med mig som Djævlen Dominatrix Miss Devil som vil opdrage, ydmyge og straffe dig. lære dig 100% underkastelse når jeg udøver mine manipulerende og sadistiske lyster på dig, selvfølgelig rent til min fornøjelse da du er min ejendom og dermed mit brugsdyr/legetøj. Jeg har rigtig mange års erfaring i det sorte univers både i privat livet og som proff. Domina så du vil altid være i trygge hænder hos mig når vi sammen får udlevet dine uartige fantasier og lyster.

Stik Ord Som Beskriver Mig Kort:

Imødekommende, Milf, Indlevende, Fræk, udfordrende, grænsesøgende, Nærværende, Uartig, Blid, Domina, sadistisk, uforglemmelig og du vil altid få min 100% fulde opmærksomhed når vi leger.

 

Jeg er åben for nye ideer så skriv endelig til mig hvis du sidder med en super ide til en ny måde at lege på Live/Online.